Снимка: gettyimagesЧетирима души бяха приети в болница, двама от които тежко

...
Снимка: gettyimagesЧетирима души бяха приети в болница, двама от които тежко
Коментари Харесай

Огромна трагедия! Всички медии предават! Стрелба в дискотека отне живота на

Снимка: gettyimages

Четирима души бяха признати в болница, двама от които тежко ранени, след пукотевица в близост до дискотека в австралийския град Мелбърн (Западна Австралия), съобщи Агенция Франс Прес, представена от novini.bg.

``
реклама

Трима от ранените са на възраст сред 29 и 50 години, а възрастта на четвъртия към момента не е открита. Първоначално полицията заяви, че при стрелбата тази нощ в Мелбърн са ранени огромен брой хора. " Според проверяващите има огромен брой ранени на изхода на дискотеката ", се споделя в изказване полицията, в което се показва, че не са известни точните условия към стрелбата.

Малко по-късно стана ясно, че мъж, ранен при стрелбата, е умрял в болничното заведение, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП и ТАСС. Според последното известие на полицията трима от ранените при стрелбата остават в болничното заведение, като положението на един от тях е сериозно. Служителите на органите на реда започнаха следствие във връзка със случилото се, отбелязва ТАСС.

Масовите убийства са необичайност в Австралия, където има строги закони за оръжията след убийството на 35 души през 1996 година в Порт Артър, Тасмания. Миналата година седем членове на семейство бяха убити в Западна Австралия, а килърът след това се самоуби, като това беше най-голямото всеобщо ликвидиране в Австралия по-късно в Порт Артър.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР